Parkanon Listatehdas Oy

Tammi ja koivu lattialauta, sekä muut puutuotteet ammattilaisille

Parkanon Listatehtaalla on vuosikymmenten kokemus puun kanssa työskentelystä. Kehitämme osaamistamme ja tuotteitamme jatkuvasti. Korkea laatu ja huippuunsa hiottu ammattitaito ovat ylpeyden aiheitamme. Nämä ominaisuudet näkyvät niin sisustustuotteissamme kuin projekteja varten valmistetuissa uniikkikappaleissakin. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat tuotteet niin myyntiin asiakkaillesi kuin vaativiin rakennus- ja sisustusprojekteihin. Meiltä löytyy niin laadukas lattiamateriaali, kuten koivu tai tammi lattialauta, kuin puiset kattorimatkin. Ja kaikkea siltä väliltä.

Puu on materiaalina ekologinen, aikaa kestävä ja kaunis. Se sopii hyvin pohjoismaiseen tunnelmaan ja onkin hyvin suosittu erilaisissa design-kohteissa ja koriste-elementeissä. Puu on monipuolinen raaka-aine ja jokaisella puulajilla on omat ominaisuutensa. Tuotteemme on suunniteltu kestämään aikaa ja ne valmistetaan ammattitaitoisesti laadukkaista raaka-aineista.

 

Korkealaatuiset puutuotteet jälleenmyyjille ja teollisuuden tarpeisiin

 

Valikoimaamme kuuluvat eri puulajeista tehdyt listat, paneelit ja rimat kuten tammesta ja koivusta tehdyt rakennuslistat, koristelistat, ikkunalistat ja reunalistat. Meiltä saat myös puurimat, kuten kattorimat ja oksattomat rimat. Valmistamme paneeleja niin ikään eri puulajeista, valikoimassamme on muun muassa tuijapaneeli sekä tammipaneeli. Tuijapaneeli on erinomainen saunapaneeli, sillä se on kestävä ja hygieeninen valinta. Lattiamateriaaleista valikoimastamme löytyy niin koivu lattialauta kuin tammi lattialautakin.

Olemme tehneet asiakkaillemme monenlaisia uniikkituotteita ja projekteja, joten meillä on kokemusta myös erilaisten erikoistuotteiden valmistamisesta.

Oli kyseessä sitten tammipaneeli, koivu lattialauta tai mikä tahansa muu tuotteemme, käytämme sen valmistamiseen korkealaatuisia raaka-aineita. Valmistamme tuotteet aina huolella pienintä yksityiskohtaa myöten. Kanssamme asioidessasi voit luottaa tuotteen ja palvelun tasalaatuisuuteen.

 

Parkanon Listatehdas Oy

 

Parkanon Listatehtaan historia ulottuu pieneen puusepänverstaaseen ja vuoteen 1946. Vuosien aikana olemme kerryttäneet kokemustamme ja ammattitaitoamme puutuotteiden saralla. Nykyään olemme arvostettu ja maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, jonka korkeaan laatuun voit luottaa. Olemme erikoistuneet palvelemaan puuteollisuuden sekä puutavaraliikkeiden tarpeita. Olemme olleet mukana monissa rakennushankkeissa hotelleista laivanrakennukseen. Meiltä saat tarvitsemasi puutuotteet yksilöllisesti ja joustavasti laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää puutuotteistamme!