För arkitekter, byggare, inredare

 

Letar du efter en partner för ditt projekt som på ett tillförlitligt sätt kan svara på också krävande behov? Vi vill vara en del av din lösning!

 

Kvalitet är vårt visitkort

Vi har lång erfarenhet och kunnig personal. Tack vare vår egen tillverkning av skärverktyg och produktion tillverkar vi också mer krävande produkter utan problem. Hos oss har också kvalitetskontroll och leveranssäkerhet nyckelroller.

 

Kostnadseffektivitet genom optimering

Vi behärskar också optimering av råvaran och en kostnadseffektiv tillverkning av produkter. Erfarenheten har visat att även små förändringar i produktplaneringen kan medföra stora besparingar.

 

Dra nytta av vår expertis

Det är viktigt för oss att ha ett kundorienterat förhållningssätt. En proaktiv konsultativ produktutveckling möjliggör de bästa möjliga lösningarna, från den tidiga planeringsfasen till det slutliga genomförandet. Vi hjälper till att hitta rätt lösning till exempel när det gäller val av råvaror samt deras kvalitet, dimensioner eller ytbehandling.

 

List- och ribbprodukter

  • Ledstänger
  • Karmprofiler
  • Dekorativa paneler och lister
  • Brädgolv i hårdträ
  • Trösklar för skarvbearbetning

Se broschyrer ›

Ta kontakt ›

 

Varför välja Parkanon Listatehdas?

 

 

Stora råvarulager

Utöver finska träslag använder vi flera certifierade importerade träslag.

Täckande tillverkning


Tack vare att vi tillverkar våra egna skärverktyg kan vi ta oss an även krävande profiler och optimering.

 

Läs mer ›

Mästare på ytbehandling

Det finns många alternativ för ytbehandling från lackering och fanering till brandskydd.

 

 

 

Expertis finslipad av erfarenhet

 

Listtillverkningen vid fabriken går tillbaka i tiden ända till 1946. Under årtiondenas lopp har produktsortimentet och vårt arbete finslipats till sin nuvarande form, och vi fortsätter utvecklingsarbetet på kundernas villkor.

 

Av det vi producerar går ungefär hälften till andra länder än Finland. De viktigaste exportländerna är England och Tyskland. Vi strävar ständigt efter att utvidga vår verksamhet också till nya marknadsområden.

Historia och framtid ›

 

Reklambyrå Semio | Publiceringssystem Webio