Industri

Industri

Deltillverkning för industrin 

 

Behöver din process färdigare komponenter, eller vill du göra din egen produktion snabbare och effektivare? Ofta lyckas vi samtidigt förbättra kostnadseffektiviteten och flexibiliteten.

 

Optimala lösningar

I slutändan står alltid människan i centrum för kvaliteten, och vi har årtionden av erfarenhet av trä och dess egenskaper. Vår kompetens gör det möjligt att rikta produkterna för behoven i er process.

 

Vi söker alltid proaktivt optimala lösningar, oavsett om det gäller ett återkommande eller unikt leveransparti. För att uppnå en bättre visuell kvalitet är det möjligt att till exempel välja råvaran enligt objektet och använda lamellimning.

 

En pålitlig partner

Vi har siktet inställt på ett långtgående samarbete, och de partier du behöver anländer noggrant enligt avtalet. Vi betjänar många olika delområden inom industrin såväl i Finland som på den internationella marknaden. I allt samarbete betonas kundorientering och förtroende. Hos oss har också kvalitetskontroll och leveranssäkerhet nyckelroller.

 

Fördelar med partnerskap:

  • kostnadseffektivitet
  • flexibilitet
  • optimering av råvaror
  • konsultativ försäljning och
  • produktutveckling
  • leveranssäkerhet och korrekthet, så att du
  • kan fokusera på dina kärnfunktioner
  • ansvarsfullhet

Ta kontakt ›

Varför välja Parkanon Listatehdas?

 

 

Stora råvarulager

Utöver finska träslag använder vi flera certifierade importerade träslag.

Täckande tillverkning

Tack vare att vi tillverkar våra egna skärverktyg kan vi ta oss an även krävande profiler och optimering.

Läs mer ›

Mästare på ytbehandling


Det finns många alternativ för ytbehandling från lackering till fanering och brandskydd.

Expertis finslipad av erfarenhet

 

Listtillverkningen vid fabriken går tillbaka i tiden ända till 1946. Under årtiondenas lopp har produktsortimentet och vårt arbete finslipats till sin nuvarande form, och vi fortsätter utvecklingsarbetet på kundernas villkor.

 

Av det vi producerar går ungefär hälften till andra länder än Finland. De viktigaste exportländerna är England och Tyskland. Vi strävar ständigt efter att utvidga vår verksamhet också till nya marknadsområden.

 

Historia och framtid ›

 

Reklambyrå Semio | Publiceringssystem Webio